Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз  затапи коментаторите в студиото

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз  затапи коментаторите в студиото
Коментари Харесай

Мегз Затапи Коментаторите При Гала И Двойните Им Стандарти

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз  затапи коментаторите в студиото на Гала, които този сезон изпъкнаха с двойните си стандарти. С държанието си те от дълго време изгубиха доверието на феновете.

Маги Сидерова влезе в ролята на юрист на Тото, който също присъстваше в студиото, само че гузно мълчеше. Повод беше публикуваното от дизайнерката видео, на което се вижда по какъв начин рапърът нарушава разпоредбите на формата, разговаряйки с майка си и приятелката си в дискотека.

„Маги, аз не съм втора. Това дали Тото  печели, не ме касае, тъй като нямаше по какъв начин да съм първа. Тото е доста надарен, просто не заемаше твърда позиция“, съобщи Каканашева и беше репликирана от коментаторката, която през целия сезон хвърляше пепел и жупел върху нея и даже я дефинира като „тотално куку“.

Явно за Сидерова проявлението на мощен темперамент, воля и физическа мощност са отрицателни качества, а проявеното циврене и проява на всички друго, само че не и на геройство от страна на Антон Стефанов, е повече от образец за подражателство.

„Съжалявам, само че като видях това видео, на което Тото заговорничи с майка си, се почувствах предадена и зле. Това не е образецът, който би трябвало да се дава за хората“, сподели Мегз.  И добави, че диалозите й са се случвали в изповедалнята и всичко е записано. „В един различен формат организацията не беше по този начин добра, стигнах до телефон, чух се с майка си и рухнах от това, което се мисли за мен извън. Тогава си дадох обещание да не се въздействам от непознатото мнение“, допълни Миглена.

Журналистът Станислав Дочев, който стана известен с измислените среднощни следствия, които не удостовери с нито едно доказателство, я запита дали е имало мъж от Раковски, който е финансирал рекламната й акция. „Никой не ми е оказал помощ финансово в никакъв случай. От позор и от горделивост не съм желала нищо от никого“, отвърна Мегз.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР